Kresley Cole Vámpírvér

7:30




Impressum
Cím Dark Needs at Night's Edge/vámpírvér
Író Kresley Cole
Fordító Darvas Eszter
Sorozat: Halhatatlanok alkonyat után/
              Immortals After Dark 04
Eredeti Kiadó Pocket Books
Magyar Kiadó Ulpius-ház
Kiadás éve (eredeti) 2008
Megjelenés éve (magyarul) 2010
Nyelv(olvasás)Magyar
ISBN: 978 963 254 349 9

Tartalom
Érintése ellenállhatatlan...
Néomi Laress, a híres táncos, gyilkosság áldozata lett. Túlvilági erők birtokosaként, de az élők számára láthatatlanul kísért otthonában, elriasztva a betolakodókat, mígnem találkozik egy könyörtelen halhatatlannal, aki felébreszti szenvedélyét.
Hogy ne tehessen kárt másokban, fivérei elhagyatott kastélyházba börtön
zik Conrad Wrotht, a félelmetes vámpírt. Ám ott egy megfoghatatlan lény még mélyebbre taszítja az őrületbe. A vámpírban vágy ébred a nő iránt, de még ha sikerül is elnyernie Néomit, az őt üldöző sötét erőktől nem szabadulhat...


Vélemény
Hogy őszintén megmondjam szeretem magát az írónő stílusát és mindig azt kapom tőle amit várok. Egy biztos történetet értelmes karakterekkel, nem kell izgulni azon hogy mi lesz hogy lesz. Mint említettem régebben is az első könyv amit saját szórakozásból
olvastam ennek a sorozatnak az elsőként megjelent könyve volt ami magával rántott a könyvek világába.
A magyar borító és az amerikai egyenesen nem tetszik, hogy miért azt nem tudom, de hát ez van. A fülszöveg maga pedig nem vett volna meg a műnek ha nem ismerném Cole stílusát.
A helyszín most is mint általában New Orleans, a felejthetetlen bulis város, ahol a halhatatlanok rejtve élhetik életüket, miközben az örökösödés kitörni látszik.
Ez a könyv azért volt különleges mert egy olyan nő szemszögét ismerhettünk meg akinek halvány lila gőze nincs arról, hogy létezik olyan, hogy Szövetség, és a benne élő lények valósak.  Persze ő maga egy álomszép szellem, akit vőlegényének köszönhetően Elancourtban kénytelen leélni életét.
Conrad, az embervért ívó félőrült vámpír, aki csak azt hiszi képzeli Neomit.
És ehhez jön még a többi Cole féle adalék :)

Értékelés
Történet 5/5
Szerplők 5/5
Szóhasználat 5/5
Cselekmény 5/5
Bórító 5/3
Tartalom leírás 5/4
Cím fordítása 5/3


♥♥♥♥♥


You Might Also Like

2 Vélemény