Wendy Higgins Angyali Gonosz

9:40




Impressum
Cím Angyali Gonosz /Sweet Evil
Író Wendy Higgins
Fordító Béresi Csilla
Sorozat The Swee Trilogyt/??
Eredeti Kiadó HarperCollins Publishers
Magyar Kiadó Maxim Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve 2012
Megjelenés éve (magyarul) 2013
Nyelv(olvasás) Magyar
ISBN: 978 963 261 347 5

Tartalom
A tiltott gyümölcs a legédesebb. Mi lenne, ha élnének olyan kamaszok, akik születésüktől fogva elátkozottak? A bukott angyalok leányai és fiai ezzel a sorssal szembesülnek. A jólelkű Anna Whitt hatodik érzékkel született, színek kavalkádjaként látja mások érzéseit. Jól ismeri lényének ellentmondásait, hiszen megmagyarázhatatlanul vonzza a veszély. Akaratereje nehéz próba elé kerül, amikor tizenhatodik életévét betöltve megismeri a szexi Kaidan Rowe-t. A fiú bevezeti félelmetes közös örökségük titkaiba. Az efféle démonikus srácok azok, akiktől téged is távol tartanak a szüleid. Bárcsak Annát is idejében figyelmeztetné valaki! Vajon mit választ, amikor szembe kell néznie végzetével: a szentek glóriáját vagy ördögszarvakat?
Vélemény
A cím aranyos ötlet volt, de magyarul annyira nem jött át bár meg lehet érteni miért lett ez.  A borító jó, megint örülök, hogy megmaradt az eredeti konkrétan ezért volt  várólistás már vagy egy éve legalább.
A történet Amerikában játszódik napjainkban szépen felépített mítosz világgal. Még jó hogy régebben tanultam egy kicsit ezekről a dolgokról, de aki nem az sem baj. Az alap elgondolás nem volt rossz, de a függő vég, amit nyitottan otthagyott, az már igen. Jól vezette a szálakat az írónő, így igen gyorsan elolvastam.
Anna egész életében a jóra intette magát és távoltartotta magát a gonosztól, de szerencsétlennek az egyik legnagyobb "gonosz" az apja és beleszeret egy  démon fiúba, akihez komoly kapcsolat nem fűzheti… Hiányzott az őrlődés (máshol sok is, de itt kellet volna a jó és rossz miatt), de a Kaidentől való távol maradást szépen megírta.
Hiányzott még a másik szemszög, méghozzá Kaidené valahogy kerekebb lett volna a történet, ha olvashatom mit és miért gondol. Egyébként a karaktere igen tetszett, de van aki őt is übereli, méghozzá a lány apja, aki kedvességből megtanítja ál rossznak lenni a lányt.
Nem tudom miért adok neki ezek után mégis ilyen értékelést...
Értékelés
Történet 5/5
Szerplők 5/4
Szóhasználat 5/5
Cselekmény 5/4
Bórító 5/5
Tartalom leírás 5/5
Cím fordítása 5/4



♥♥♥♥♥
Trailer



You Might Also Like

0 Vélemény