J. A Redmerski Az örökké határra

16:32


Impressum
Cím The edge of always/ Az örökké határra
Író J. A. Redmerski
Fordító Medgyesi Csilla
Sorozat The Edge of never 02
Eredeti Kiadó Grand Central Publishing
Magyar Kiadó Ulpius-ház
Kiadás éve 2013
Megjelenés éve (magyarul) 2014
Nyelv(olvasás)Magyar
ISBN: 978 963 383 113 7 

Tartalom
A fiú a hosszú utat választotta. A lány azt, amelyik sehová sem vezet. De a véletlen úgy hozta, hogy mind a kettő ugyanoda vitt…
Amikor minden darabokra hullik, a szerelem akkor is megmarad…
Camryn Bennett soha nem volt még boldogabb, mint most. Öt hónap telt el azóta, hogy egy távolsági buszon megismerkedett lelki társával, Andrew Parrish-sel – és nem az esküvő lesz az egyetlen különleges esemény az eljövendőkben. Camryn idegesen, mégis izgatottan várja, hogy leélhesse az életét Andrew-val – azzal a férfival, akiről a szíve mélyén tudja, hogy örökké szeretni fogja. Oly sok minden áll még előttük – mígnem váratlanul bekövetkezik a tragédia.
Andrew nem érti, hogyan történhetett velük ilyesmi. Próbál továbblépni, és azt hiszi, Camryn is ezt teszi. De amikor rájön, hogy Camryn titokban iszonyatosan szenved, és a fájdalmat önpusztító módszerekkel igyekszik elnyomni, kész bármit megtenni, hogy visszahozza a lányt az életbe. Be akarja bizonyítani, hogy a szerelmük mindent legyőz. Andrew úgy dönt, hogy újabb, reménnyel és szenvedéllyel teli utazásra viszi Camrynt. Már csak arról kell meggyőznie a lányt, hogy vágjanak bele…

Vélemény
Nem tudom mit mondhatnék a könyvről. Más volt nem olyan mint az előző talán kellett volna hozzá az a hangulatom ami akkor volt, hogy elakartam én is menekülni a világtól.
Őszintén egy elég drámai és hosszan kibontakoztatás  kezdést tapasztalhat az olvasó ami egyrészről örvendetes másrészről pedig inkább kihagyta volna és csak utalt volna rá. Jobb szeretem az utazás és a vég részét és ez az ötlet se volt semmi.
Talán az Andrew szemszög egy kicsit sok volt..., de az tetszett, hogy Camryn fejlődött.
Igazából, ha teljesen őszinte vagyok ez a könyv megmutatja az embernek ami a tündérmesék vége után van.  Vagyis nem teljesen. Boldog vég az ugyan van de nem a megszokott amiről tudjuk á majd úgyis egyszer elvállnak, meg egymásra unnak. Nem szépen felépít egy kapcsolatot, egy ideát, egy tökélyt…, amiben mint az előzőben most is szerepe van  az utazásnak méghozzá nem is kevés, az utazás = változással, ami nem hagyja, hogy unalmassá váljanak.
Ha azt mondom ez a könyv hibátlan volt hazudnék, nem is egy hibája, mint már említettem de jó volt igaz az első kötet az örök favorit marad az olyan csöpögősen mázos, ez meg a házasok vagyunk per leszünk és tutti boldog a vég, ott meg ott lappang a titokzatosság.
Értékelés
Történet 5/5
Szerplők 5/4,5
Szóhasználat 5/5
Cselekmény 5/4
Bórító 5/5
Tartalom leírás 5/4
Cím fordítása 5/5

♥♥♥♥♥


xoxo

Eloise

You Might Also Like

0 Vélemény