S. C. Stephens Esztelen

12:42

Esztelen
Thoughtless


Megjegyzés több kiadásban jelent meg.

Impressum
Cím Esztelen/Thoughtless
Író S. C. Stephens
Fordító Babits Péter
Sorozat Thoughtless 01/Esztelenül 01
Eredeti Kiadó Gallery Books
Magyar Kiadó Ulpius-ház könyvkiadó
Kiadás éve 2009
Megjelenés éve (magyarul) 2013
Nyelv(olvasás) Magyar
ISBN:  9789632548135 



Tartalom
Kiera és Denny már majd’ két éve járnak. Denny megtestesíti mindazt, amit a lány kíván: gyengéd,
kedves, és határtalanul imádja őt. Amikor másik városba költöznek – Denny megkapta álmai állását, Kiera pedig egy kiváló egyetemen tanul tovább –, minden tökéletesnek tűnik. Ám egy nem várt körülmény miatt a párnak el kell válnia.
A magányos, zavart, vigasztalan Kiera a helyi rocksztárban, Kellan Kyle-ban lel támaszra. Eleinte csupán barátként tekint Kellanra, ám a lány magányosságának mélyülésével a kapcsolatuk is egyre elmélyültebbé válik.
Egy este azonban minden megváltozik, és többé már egyikük sem lesz ugyanaz az ember…

Vélemény

A borító alapján egy szokásos erotikus regényre számítottam, de nem azt kaptam.
A könyv leírás szinte elmondja az első kétszáz oldalt, míg az ember csak várja és várja hogy jöjjön az utolsó befejezetlen mondat és ami utána várható.
A címnek, bár lenne értelem a műhez mégis a mű gátolja meg abban hogy mégse.
A karakterek személyisége és jelleme igen meghatározta hogy tovább kelljen olvasni. Két nap  olvastam ki, mert hajnali négykor azt vettem észre mindjárt leragad a szemem.
Kiera, a néha kicsit butuska főhősnő és Denny a gyönyörű fiú akiért a világ másik végébe is elmenne. Kiera szinte az első pillanatokban másképp gondol Kellanra a jóképű és tehetséges énekesre, és mégis bűnhődik ez miatt, ahogy Kellan is. De amikor áthelyezik a fiút oda már nem menne, mert megint felkellene rúgnia az életét miatta és talán más is
  húzódik mögötte. Így egyre közelebb kerülnek Kellannal. Miközben az írónő végig azt az érzetet kelti hogy Denny nem tud semmiről. Ezzel tökéletesen fejti ki a már megszokott szerelmi háromszöget, de nem a tipikusat, valamiben más de miben? Nem tudnám megmondani.
Emellett nem hiányzik a mélyre ható érzelmek leírása sem ami még egy pozitív dolog.
Pozitív még hogy befejezettnek tűnik a történet, hiába van két további része. Negatívum számomra az őrlődés vontatottsága, de valamilyen szinten pont emiatt nem tűnik a rohanjuk le a másikat könyvnek.
Értékelés
Történet 5/5
Szerplők 5/4,5
Szóhasználat 5/5
Cselekmény 5/4,5
Bórító 5/4,5
Tartalom leírás 5/3
Cím fordítása 5/5
BBBB

Trailer

xoxo

Eloise

You Might Also Like

0 Vélemény