Tiffany Reisz A herceg

10:19

Tiffany Reisz
A herceg
Impressum

Cím A herceg/The Prince
Író Tiffany Reisz
Fordító Márton Andrea
Sorozat Eredendő Bünösök 03/The Original Sinners
Eredeti Kiadó Harlequin Kiadó
Magyar Kiadó Egmont-Hungary Kft.,
Kiadás éve 2012
Megjelenés éve (magyarul) 2013
Nyelv(olvasás)Magyar
ISBN: 9789633433874

Tartalom
Nora Sutherlint két, vagyonnal és szenvedéllyel csábító világ hívogatja… és bármelyiket is választja, ez lesz élete legnehezebb döntése. 
Hacsak valaki nem dönt helyette… 
Wes Railey Nora vágyainak legszelídebb, mégis legőrjítőbb tárgya, akit nem tud elfelejteni. Fiatal. Jóképű. Nemesi vér csörgedezik az ereiben. Amikor Kentucky-ban hosszú idő után újra összetalálkoznak, most Nora van Wes világában. Azonban a hírhedt New York-i domina nem kifejezetten az a szenvelgő déli szépség, és Nora hiába vágyik arra, hogy beilleszkedjen új környezetébe. De vajon Søren – Nora gazdája, szeretője – elengedi-e valaha is a nőt? 

De mi történik, ha a domina elhagyja birodalmát? Milyen kibogozhatatlan kötelék fűzi össze Kingsley-t és Sørent? Képes lesz-e Kingsley ésszerűen dönteni, ha megfenyegetik? Szembe tud nézni a múlt árnyaival?

Vélemény
Borító most olyan semleges volt egy gyöngysor, de legalább beillet a többi közzé a külföldiek azt hiszem most jobban illenek a történethez, bár ez is tetszett. Meg van a maga varázsa.
Hiába utal a cím egy olyan mesére ami boldogvéget ígér egy herceggel fehér lovon.  Ez nem az de nagyon hasonló. Habár minden cím mint ahogy általában egy szereplőre utal mégis keveset kaptam belőle. A hercegből fehérlovon Wesről, helyette Kingsley világ szemléletét figyelhettem meg. Ha választhattam volna én jobb szeretem volna a történetet Soren szemszögéből hallani nem pedig  Kingsleyéből.
Kingsley múltbeli történései annyira nem kötöttek le nem is tetszettek, jobbak voltak a jelenbeli elbeszélés pillanatai. A harmadik szál ezútál Noráék voltak akiknek minden sorát vagy kétszer elolvastam.  Jó lett volna meg lesni más szereplők
gondolatai kívülről(E/3, de olyan mintha E/1 lenne) mint amiben az írónő annyira remekel például: Soren mennyire hiányolja az Ő Kicsikéjét és miben nyilvánul meg azon kívül hogy összeveri Kingsleyt, Marie-Laure fején mik futnak keresztül, Mr. vagy Mrs. Raileynak mi a véleménye Noráról bővebben,  Mihaelre és Griffinre is kíváncsi lettem volna milyen az a bizonyos nászút.
Térjünk a kedvenc részeimre ha már leírtam a negatívakat. Imádtam Wes cukiságát mint mindig és imádta
m a jövőbeni képzelgéseit, Nora humorát és egyéniségét, ahogy megkedvelteti magát mindenkivel szinte. Szeretem azokat a jeleneteket ahol Nora és Wesley kapcsolatát ábrázolják és a leginkább kedvelt mondatok azok ahol Sorenről kiderül hogy ő egy "kedves szadista" (van ilyen kifejezés egyáltalán) már akivel.
Még valami ami nem volt bár nagyon meg lepő a vége ami függőbben lett hagyva, de valahogy mégis tudtam amikor elkezdtem hogy ez lesz :). Ígérem a többi rész véleményét is megpróbálom ilyenre formálni.

Értékelés
Történet 5/5
Szerplők 5/5
Szóhasználat 5/5
Cselekmény 5/4,5
Bórító 5/4,5(külföldi 5)
Tartalom leírás 5/5
Cím fordítása 5/5

♥♥♥♥♥


xoxo

Eloise

You Might Also Like

0 Vélemény